Kl. 10:00

Resultat: 1-2

Målscorer: Christopher Leth, Mads Larsen

Kampensspiller: Daniel Hovalt

Kampreferat: Jetsmark starter kampen skidt og allerede efter 10 minutters spil fører hjemmeholdet 1-0 efter en forsvarsfejl. Især midtbanen sejlede i dagens kamp, hvor det må siges at være Hjørring der styrede første halvdel af 1. halveg. Men det skulle hurtigt ændre sig, for blot 5 minutter senere afdribler Daniel Christophersen fikst begge midterforsvarer, og derefter ligger den videre til Christopher Leth der fra kanten af feltet køligt ligger den ud i sidenettet til stillingen 1-1. I starten af 2. halveg fortsætter Hjørring presset fra 1. halveg, dog uden de helt store chancer. Efter 50 minutters spil opsnapper Anders Rosengren en løs bold på midten, hvor han derefter sætter fart mod mål, og efter han har afdriblet Hjørrings ene midterforsvar prikker han den videre til en helt nøgen Mads Larsen, der heldigt passere Hjørring keeperen efter et fælt drop. I slutningen af kampen presser Hjørring hårdt på, men det stabile Jetsmark forsvar holder stillingen 1-2 kampen ud, dog med god hjælp fra Daniel Hovalt der i kampens forløb havde flere gode redninger. Efter en skidt kamp formår Jetsmark alligevel at snuppe alle 3 point, som træner Brian "Robs" Nielsen mener var "på kanten af tyveri".

Kampreferat:
I modsætningen til sidste uges kamp, kommer Jetsmark fremragende fra start og spiller stort set Skive ud af banen. Der falder dog også tre 100% chancer som Mathias Dolmer, Christopher Leth og Jonas Bjørn ikke formår at score på. Da Jetsmark senere i kampen falmer lidt dukker Skive op, og på et kontra scorer de meget ufortjent til 0-1 lige før pausen. I 2. halveg bliver kampen mere lige, men dog med et Jetsmark overtag som igen skaber meget store chancer, som vi heller ikke denne gang får scoret på. Da Anders Rosengren midt i 2. halveg får gult kort, overtager Skive initiativet. Bare 3 minutter efter får Skive tilkendt et straffespark, da Jacob Kobberrød tager hånden i brug i eget felt. De brænder dog den største mulighed i fodboldensspil efter en god redning af Daniel Hovald. Lidt efter får Skive deres blot tredje chance i kampen, som de kynisk udnytter og øger stillingen til 0-2 midt i 2. halveg, en scoring hvor Daniel Hovalt så knapt så godt ud. Efter scoringen indleder Jetsmark jagten på det ene meget vigtige point. Det massive Jetsmark pres skaber endnu engang store chancer, som vi endnu engang brænder denne gang er det midtbanen Daniel Christophersen, efter et standard situation. Efter 73 minutters spil lyder slutfløjtet på Jetsmark Satdion og Jetsmark taber meget ufortjent en kamp, som de havde under fuld kontrol i store dele af kampen, dog skal Skive have ros for at score 2 gange på 3 skud.

Løgstør IF - Jetsmark IF

Picture
Mandag d. 25. april 2011
Kl. 12.30

Resultat: 1-0

Kampensspiller: Simon Jensen

Kampreferat: Jetsmark havde før kampen tiltro til at denne kamp kunne ende med succes. Men som den meget chance fattige kamp skred frem, blev det efterhånden meget trætte Jetsmark hold, mere og mere overladt til enmandspræstationer. Det formåede Jetsmark ikke og havde reelt ikke en eneste chance i kampen. Løgstør havde dog en enkelt, og ved en mindre forsvarsfejl scorer Løgstør til den endelige stilling 1-0. Især forsvaret blev sat på prøve og stod stabilt i største delen af kampen. Jetsmark gik ind i nærkampene med fuldedrøn, men man må sige at denne kamp på trods af det hårde arbejde, blev tabt på fysik og kondi i det varme sommer vejr.

Jetsmark IF - FC Mors

Picture
Lørdag d. 30. april 2011
Kl. 13.00

Målscorer: Anders Rosengren

Kampensspiller: Anders Rosengren

Kampreferat: Denne kamp var en fantastisk kamp fra Jetsmarks side, der mødte det daværende tophold FC Mors. For første gang i sæsonen kunne man mærke energien fra spillerne fra starten af kampen, og det skulle vise sig at give pote. For med flere store chancer, spiller Jetsmark fuldstændig Mors ud af banen i 1. halveg. Jetsmark spillet mindede mest af alt om det de fleste kender som "Barca-bold". For Mors havde nemlig ikke en eneste chance i første halveg, det må siges at midtbanen og forsvaret hang fantastisk sammen. I 2. halveg fortsætter det gode spil og de store chancer, men da Anders Rosengren trækker et gult kort på et professionelt frispark og dermed 10 minutters pause, falmer Jetsmark spillet i undertal. Men i dag knoklede alle spillere for hinanden og Jetsmark stod distancen. Blot 8 minutter efter får Mors' venstre back også et gult kort, for en brutal tackling på Mathias Dolmer. Da Anders Rosengren igen kommer ind, tager tingene fart i overtallet. Men der skulle gå hele 65 minutter før Jetsmark fik det forløsende 1-0-mål. Og synderen med det gule kort afgører kampen med et skud trukket over i det lange hjørne, med et fremragende oplæg fra Anders Borup, der afdribler hele 3 FC Mors spillere, og sender den i dybten til kaptajnen Anders Rosengren, der sparker bolden ind. Jetsmark bevare derefter roen og holder den meget vigtige 1-0 føring. Efter kampen var de to Jetsmark trænere selvfølgelig glade og fortsatte roserne fra pausen.

Kampensspiller: Ingen

Kampreferat: Oven på en fremragende præstation i sidste weekend, vender Jetsmark 180 grader og spiller noget af det dårligste længe. Thisted kommer hurtigt foran 1-0 og bare 5 minutter efter er stillingen 3-0. Jetsmark faldte fuldstændigt sammen i 1. halveg efter en rædselsfuld præstation. I 2. halveg fortsat det massive Thisted pres og stillingen blev da også til 6-0, før Simon Jensen stiger til vejrs efter et fremragende hjørnespark af Christopher Leth. Til Thisteds store forargelse reducere Jetsmark endnu en gang og denne gang er det Andreas Jensen der sparker en friløber i nettet til stillingen 6-2, efter et kæmpe brøler i Thisteds midterforsvar. Kampen ender skuffende 6-2 og Jetsmark faldt ligeså hurtigt som de steg i sidste weekend. Spillerne forlader banen efter en forfærdelig indsats hele vejen rundt især på den omtalte midtbane, der kostede en stor del af målene, især efter personlige fejl, som dog også opstod i forsvaret i dag.

Jetsmark IF - Hjørring IF

Picture
Lørdag d. 14. maj 2011
Kl. 13.00

Resultat: 4-1

Målscorer:
Anders Rosengren, Andreas Jensen, Jacob Kobberrød, Own Goal.

Kampensspiller: Kasper Pedersen

Kampreferat: Som set så mange gange før rejser Jetsmark holdet sig efter nedture, og det skete for alvor i dagens kamp. For i 1. halveg lukkede Jetsmark forsvaret godt af, og angrebet fungerede, især Andreas Jensen var i hopla i 1. halveg, og der gik heller ikke længe før Christopher Leth smækker den ind i hovedet på Andreas Jensen som stensikkert passere Hjørrings målmand. Efter scoringen lagde Jetsmark sig lidt tilbage og overlod initiativet til gæsterne fra Hjørring. Og de tog imod med åbne arme, for ikke længe efter udligner Hjørring nemlig til pause stillingen 1-1, efter et forsvars kiks. Jetsmark kom endnu engang bedst ud til 2. halveg og det omtalte forsvars kiks, blev rettet fuldt op for Hjørring havde ikke en eneste chance i 2. halveg. Kort inde i 2. halveg kommer Kasper Pedersen på banen, hvilket skulle vise sig at blive en fremragende beslutning. Der skulle dog et af Christopher Leths fremragende hjørnespark til at åbne for scoringerne. For højest kommer Jacob Kobberrød og header bolden ind til den forløsende stilling 2-1. Blot 5 minutter senere får Hjørrings venstre back et dumt gult kort for brok, og det er guf for en lynhurtig Kasper Pedersen. Han udnytter i samarbejde med Anders Borup manglet på backen og de i fællesskab spiller en rigtig god 2. halveg. Med Kasper Pedersen på højreback kommer han med i det offensive, med hans utrolige speed og vilje. Hans overlaps var suveræne i dag, og det førte da også til flere store chancer. Det bliver dog Anders Borup er er manden bag assisten til 3-1 målet, da han sender et tidligt indlæg i boksen, som udvikler sig til et meget klodset selvmål. Kasper Pedersen udnytter endnu engang hans hurtighed og sender bolden ind i fødderne på en umarkeret Anders Rosengren, der tager en berøring og derefter sender den ind til slut resultatet 4-1. Jetsmark spiller i dag en godt kamp, som de kan være solte af især Kasper Pedersen.

Skive IK - Jetsmark IF

Picture
Kl. 13.00

Resultat: 2-0

Kampensspiller: Jacob Kobberrød

Kampreferat: Efter bare 1 minut kommer hjemmeholdet skive, foran 1-0, og det kick-starter Jetsmarks nederlag. Men ikke længe efter vågner Jetsmark op igen, og Daniel Christophersen får en stor chance for at udligne. Men stillingen holder halvegen ud. 2. halveg bliver mere spændende, men først øger hjemmeholdet stillingen til 2-0, da Simon Jensen redder bolden på stregen, men sparker bolden ind på Andreas Jensen, hvor den efterfølgende flyver i eget net. Derefter indleder Jetsmark en sen jagt, og det bliver da også til to store chancer, der tilfaldte Jannick Christensen  og Kasper Pedersen. Et skuffende resultat for Jetsmark, der havde håbet på 3 point.

Kampensspiller: Daniel Christophersen

Kampreferat: I dagens kamp var Jetsmark det spilstyrende hold og de havde da også alt i 1. halveg. Jetsmark stoppede alt spil fra Løgstør og holdte dem fuldstændig fra chancer, det førte da også til en stor chance. Da Christopher Leth slår en bold i dybden, som Løgstørs ene midterforsvar går helt galt af. Det formår Andreas Jensen ikke at udnytte da han brænder en friløber. Efter roser i pausen af de to trænere fortsætter Jetsmark presset, det afbrydes dog. For bare 5 minutter efter pausen får Løgstør et meget, meget, meget tyndt frispark på kanten af feltet, det afrettes lidt af muren og går ind i bag Lasse Steffensen der ikke så for godt ud ved denne situation. Men Jetsmark fortsatte og det gav pote da Jacob Kobberrød kommer højest og laver assist med første boldberøring da Anders Rosengren header bolden i nettet til et forløsende 1-1 resultat. Men det holdte ikke længe for efter to forsvarsfejl kommer Løgstør foran 3-1 og det lukker kampen endegyldigt. Inden de førnævnte episoder har Andreas Jensen endnu en stor chance, en chance der er kandidat til årets afbrænder, da han brænder 1 meter fra mål helt fri. Efter en fremragende og velspillet kamp taber Jetsmark ufortjent 3-1.